Hotell- & Spaerbjudanden i Barkarby, Stockholm

PAUS FRÅN VARDAGEN - FANTASTISKA & AVKOPPLANDE UPPLEVELSER

Planera din resa till Stockholm och upptäck de fantastiska erbjudanden som finns här på Welcome Hotel. Oavsett om du besöker oss i samband med jobb eller för en skön semester med familjen har vi ett paket som passar just dig. Låt dig slappna av i vårt SPA efter en hård arbetsdag och sova djupt i lugna hotellrum med underbart sköna sängar. Utforska våra spa- & hotellerbjudanden i Stockholm och boka idag. 

SPA Get Away & Dine Late

Boka vårt populäraste paket! Från 14.00 checkar ni in i ett härligt dubbelrum, under kvällen äter ni en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. 

Läs Mer

SPA Get Away & Dine All Day

Unna dig en övernattning i Stockholm med boende i ett härligt dubbelrum, lyxig hotellfrukost och inte minst en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. Till detta får du tillgång till vårt härliga SPA under hela din vistelse fram till 12.00 på avresedagen.

Läs Mer

SPA Get Away & Dine Early

Boka vårt populäraste paket! Från 13.00 checkar ni in i ett härligt dubbelrum, under kvällen äter ni en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. 

Läs Mer

SPA Weekend Deluxe

Weekend i Stockholm med boende i ett härligt dubbelrum, lyxig hotellfrukost och inte minst en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. 

Läs Mer

Golf, Spa & Dine

I vårt paket ingår greenfee, övernattning i dubbelrum, frukost, inträde till Welcome SPA på avresedagen (09.00-12.00) samt även en tvårättersmiddag i vår Bistro.

Läs Mer

SPA Get Away Late

I detta paket har ni tillgång till vårt SPA mellan 20.00-23.00 på ankomstdagen.

Läs Mer

SPA Get Away Morning

Sen från jobbet men vill ändå hinna njuta av en härlig SPA vistelse? Boka vårt paket där ni övernattar i ett  av av våra härliga dubbelrum.

Läs Mer

SPA Getaway Afternoon

Unna dig en övernattning i Stockholm med boende i ett härligt dubbelrum, lyxig hotellfrukost och inte minst tillgång till vårt nybyggda SPA.

Läs Mer

Breakfast & SPA

Hotellfrukost är mångas favorit. Varför inte kombinera en härlig förmiddag med frukostbuffé och SPA?

Läs Mer

Dine & SPA

Komma bort från vardagen men inte tid att bo över? Njut av en god tvårättersmiddag i vår restaurang och en spaupplevelse med utomhuspooler, bastu med mera.

Läs Mer

Lunch & SPA

Lunch med spa! Ät lunch mellan 12.00-13.00 och gå på spa innan eller efter lunch.

Läs Mer