Hotell- & Spaerbjudanden i Barkarby, Stockholm

PAUS FRÅN VARDAGEN - FANTASTISKA & AVKOPPLANDE UPPLEVELSER

Planera din resa till Stockholm och upptäck de fantastiska erbjudanden som finns här på Welcome Hotel. Oavsett om du besöker oss i samband med jobb eller för en skön semester med familjen har vi ett paket som passar just dig. Låt dig slappna av i vårt SPA efter en hård arbetsdag och sova djupt i lugna hotellrum med underbart sköna sängar. Utforska våra spa- & hotellerbjudanden i Stockholm och boka idag. 

SPA Get Away & Dine Late

Boka vårt populäraste paket! Från 14.00 checkar ni in i ett härligt dubbelrum, under kvällen äter ni en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. 

Läs Mer

SPA Get Away & Dine All Day

Unna dig en övernattning i Stockholm med boende i ett härligt dubbelrum, lyxig hotellfrukost och inte minst en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. Till detta får du tillgång till vårt härliga SPA under hela din vistelse fram till 12.00 på avresedagen. Du får låna en skön badrock och tofflor och njuter sedan av vår 35 gradiga utomhuspool, en värmande jacuzzi, ång eller torrbastu samt även vårt kallbad om du vågar…

Läs Mer

SPA Get Away & Dine Early

Boka vårt populäraste paket! Från 13.00 checkar ni in i ett härligt dubbelrum, under kvällen äter ni en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. 

Läs Mer

Anna Bergendahl Afternoon SPA 29/1

Upplev en exklusiv helg på Welcome Hotel med boende, 2-rättersmiddag, Spa och Anna Bergendahl!

Läs Mer

SPA weekend med skaldjursplatå och bubbel

I december har vi premiär för något alldeles extra! Njut av en helg med övernattning, SPA, Skaldjursmiddag och underbar hotellfrukost. Starta vistelsen i våra sköna badrockar där ni sedan njuter av magiskt vinterbad i vårt vackra SPA.

Läs Mer

New Year Late Dinner

Spa 16.30-19.30, middag från 21.00

Fira in det nya året hos oss på Welcome Hotel! Upplev en fantastisk vistelse med övernattning, lyxig hotellfrukost, underbart vinterspa samt en härlig nyårssupé av högsta kvalitet.

Läs Mer

New Year Early Dinner

Välj mellan olika spatider, middag 17.00-20.30

Fira in det nya året hos oss på Welcome Hotel! Upplev en fantastisk vistelse med övernattning, lyxig hotellfrukost, underbart vinterspa samt en härlig nyårssupé av högsta kvalitet.

Läs Mer

SPA Weekend Deluxe

Weekend i Stockholm med boende i ett härligt Superior Rum, lyxig hotellfrukost och inte minst en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. 

Läs Mer

SPA Get Away Late

I detta paket har ni tillgång till vårt SPA mellan 20.00-23.00 på ankomstdagen.

Läs Mer

SPA Get Away Morning

Sen från jobbet men vill ändå hinna njuta av en härlig SPA vistelse? Boka vårt paket där ni övernattar i ett  av av våra härliga dubbelrum.

Läs Mer

SPA Getaway Afternoon

Unna dig en övernattning i Stockholm med boende i ett härligt dubbelrum, lyxig hotellfrukost och inte minst tillgång till vårt nybyggda SPA.

Läs Mer

Breakfast & SPA

Hotellfrukost är mångas favorit. Varför inte kombinera en härlig förmiddag med frukostbuffé och SPA?

Läs Mer

Dine & SPA

Komma bort från vardagen men inte tid att bo över? Ankom till vårt SPA från 15.00 och njut sedan av en god middag i restaurangen.

Läs Mer

Lunch & SPA

Söndagslunch med spa! Ät lunch mellan 12.00 och gå sedan på spa från 13.00.

Läs Mer