Hotell- & Spaerbjudanden i Barkarby, Stockholm

PAUS FRÅN VARDAGEN - FANTASTISKA & AVKOPPLANDE UPPLEVELSER

Planera din resa till Stockholm och upptäck de fantastiska erbjudanden som finns här på Welcome Hotel. Oavsett om du besöker oss i samband med jobb eller för en skön semester med familjen har vi ett paket som passar just dig. Låt dig slappna av i vårt SPA efter en hård arbetsdag och sova djupt i lugna hotellrum med underbart sköna sängar. Utforska våra spa- & hotellerbjudanden i Stockholm och boka idag. 

Brynolf & Ljung med Morning SPA 18/9 eller 23/10

18/9 och 23/10: Upplev en magisk helg på Welcome Hotel med boende, Spa, 2-rättersmiddag med underhållning av Street Magic underhållarna Brynolf & Ljung! 

Läs Mer

Salsation Weekend 25/9

Salsation Weekend 25 september!
Upplev en fantastisk helg fylld av dansen Salsation, SPA, god mat och härligt boende!

Läs Mer

SPA Get Away & Dine Late

Boka vårt populäraste paket! Från 14.00 checkar ni in i ett härligt dubbelrum, under kvällen äter ni en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. 

Läs Mer

SPA Get Away & Dine All Day

Unna dig en övernattning i Stockholm med boende i ett härligt dubbelrum, lyxig hotellfrukost och inte minst en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. Till detta får du tillgång till vårt härliga SPA under hela din vistelse fram till 12.00 på avresedagen. Du får låna en skön badrock och tofflor och njuter sedan av vår 35 gradiga utomhuspool, en värmande jacuzzi, ång eller torrbastu samt även vårt kallbad om du vågar…

Läs Mer

SPA Get Away & Dine Early

Boka vårt populäraste paket! Från 13.00 checkar ni in i ett härligt dubbelrum, under kvällen äter ni en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. 

Läs Mer

Anna Bergendahl Afternoon SPA 29/1

Upplev en exklusiv helg på Welcome Hotel med boende, 2-rättersmiddag, Spa och Anna Bergendahl!

Läs Mer

Yoga Weekend 20/11

Njut av en underbar helg med övernattning, 2-rättersmiddag, lyxig hotellfrukost, SPA och inte minst välgörande YOGA.

Läs Mer

Julbord & vinter-Spa weekend

Upplev en oförglömlig helg i Stockholm med ett av julens mest klassiska julbord på anrika Wärdshuset Lasse Maja med tillhörande SPA och boende på intilliggande Welcome Hotel.

Läs Mer

SPA Weekend Deluxe

Weekend i Stockholm med boende i ett härligt Superior Rum, lyxig hotellfrukost och inte minst en 2-rättersmiddag i vår trevliga Bistro. 

Läs Mer

SPA Get Away Morning

Sen från jobbet men vill ändå hinna njuta av en härlig SPA vistelse? Boka vårt paket där ni övernattar i ett  av av våra härliga dubbelrum.

Läs Mer

SPA Get Away Late

I detta paket har ni tillgång till vårt SPA mellan 20.00-23.00 på ankomstdagen.

Läs Mer

SPA Getaway Afternoon

Unna dig en övernattning i Stockholm med boende i ett härligt dubbelrum, lyxig hotellfrukost och inte minst tillgång till vårt nybyggda SPA.

Läs Mer

Golf, Spa & Dine

I vårt paket ingår greenfee, övernattning i dubbelrum, frukost, inträde till Welcome SPA på avresedagen (09.00-12.00) samt även en tvårättersmiddag i vår Bistro.

Läs Mer

Breakfast & SPA

Hotellfrukost är mångas favorit. Varför inte kombinera en härlig förmiddag med frukostbuffé och SPA?

Läs Mer

Dine & SPA

Komma bort från vardagen men inte tid att bo över? Ankom till vårt SPA från 15.00 och njut sedan av en god middag i restaurangen.

Läs Mer

Lunch & SPA

Söndagslunch med spa! Ät lunch mellan 12.00 och gå sedan på spa från 13.00.

Läs Mer