Boule & Dine

En perfekt kombination för framgång!

Boule & Dine – En smakfull match made in heaven!

Med den gröna årstiden kommer längtan efter härliga utomhusaktiviteter. Vi har bästa tipsen om du är ute efter en underbar dag fylld av skratt och gemenskap! 

I vår Boulebar välkomnar vi dig och dina vänner eller kollegor till en rolig boule-upplevelse som inte lämnar något att önska!

Boule är inte bara ett spel – det är en tradition, en möjlighet att koppla av och njuta av sällskapet runt omkring. Samla ihop dina närmaste kollegor eller vänner för en dag fylld av glädje och spänning. Under 1,5 timmar får ni kasta era bouleklot och tävla mot varandra i en atmosfär av skratt och tävlingsanda.

Under spelets gång serveras ni en charkbricka som tilltugg, det passar perfekt till barens alla kylda drycker. Smaka på våra läckra ostar och delikata charkuterier medan ni delar historier och skrattar tillsammans. När ni spelat klart går ni ner till hotellets mysiga Bistro där ni väntas av en välsmakande varmrätt och en söt dessert.

Och när kvällen närmar sig sitt slut finns det ingen anledning att lämna. Stanna kvar i vår inbjudande bar och fortsätt kvällen med goda vänner och förfriskande drycker. Kanske ni vill boka vårt karaoke rum och avsluta kvällen med sång och dans?

För de som önskar kan ni förlänga er vistelse och boka ett bekvämt hotellrum för att avsluta dagen på bästa möjliga sätt. 

Vänta inte för länge, boka boule hos oss redan idag för att säkra din plats!

dine and boule

Boule kan bokas som aktivitet till din konferens eller fristående tillsammans med middag. Boule med middag kan bokas för sällskap om minst 8 personer.
Pris från 995kr/person. 

Tingshuset

Är ni en stor grupp som letar efter fler härliga utomhusaktiviteter att varva med, eller är hela gruppen inte helt övertygad om bouleidén?
Då finns det andra alternativ att utforska i vår Tingshuspark!
Här kan ni bland annat prova på krocket, kubb, frisbeegolf och självklart inte att förglömma – vår utomhusbar!

Boule

Regler

  • Dela in gruppen i två lag.
  • En spelare från det första laget börjar genom att kasta målkulan ut på spelplanen. Målet är att placera målkulan så nära mitten av spelområdet som möjligt.
  • Efter att målkulan har placerats, kastar en spelare från det första laget sitt bouleklot i ett försök att placera det så nära målkulan som möjligt. Spelaren kan välja att rulla eller kasta klotet, beroende på sin strategi.
  • Efter att det första laget har kastat sitt klot, är det det andra lagets tur att kasta sina klot. Målet för det andra laget är att placera sina klot närmare målkulan än det första lagets klot.
  • Spelarna fortsätter att alternera kasten tills alla klot har kastats.
  • Efter att alla klot har kastats, räknas poängen. Det lag vars klot ligger närmast målkulan får en poäng för varje klot som är närmare målkulan än det bästa klotet från det andra laget. Om ett lag har fler klot närmare målkulan än det andra laget, får de en poäng för varje klot som ligger närmast målkulan än det närmaste klotet från det andra laget.
  • Efter att poängen har räknats, börjar nästa omgång med det lag som vann föregående omgång.
  •  Spelet fortsätter tills ett av lagen når en förutbestämd poänggräns eller tills alla omgångar har spelats klart.

 

Det finns många strategier och tekniker som kan användas för att spela boule, men det viktigaste är att ha roligt och njuta av gemenskapen med dina medspelare.

Boka ditt nästa möte, konferens eller boule

Fyll i formuläret så vi kontaktar dig inom kort!

Vi hjälper dig gärna att skräddarsy ditt möte så att den blir både givande och prisvärt. Gör ett smart val när det är dags för konferens i norra Stockholm. Boka din konferens via formuläret eller ring oss på 08-621 61 60 för personlig service

NÅGOT FÖR ALLA!

SOMMARFEST

KAN NI INTE BESTÄMMA ER FÖR VAD NI VILL GÖRA PÅ SOMMARFESTEN?

iNGA PROBLEM!

HOS OSS KAN NI MIXA OCH KOMBINERA FRITT MELLAN BOULE, KARAOKE, SPA eller GRILLFESt.

Välj en plats. Anläggning med Spa är alltid uppslkattat