Boka konferens nära stockholm i anrik miljö

Två världar möts

Konferensanläggningen där två världar möts – upptäck det moderna boutiquehotellet Welcome med anrika Wärdshuset Lasse Maja från 1600-talet alldeles intill. 

Mat och dryck

För oss är den kulinariska resan lika viktig som själva mötet. Vi väljer noga ut säsongsbetonade råvaror för att skapa en smakupplevelse som inte bara tillfredsställer gäster utan också är vänlig mot planeten.

oförglömliga möten

Gör det bästa av ert möte och låt er inspireras av den omgivande miljön, enbart 15 min från City. Kombinera ert möte med ett besök på Welcome Spa eller spela boule i vackra Tingshusparken. 

Välkommen till en unik mötesplats där historisk charm möter modern effektivitet. I hjärtat av Barkarby erbjuder vi en konferensupplevelse utöver det vanliga, bara en kort resa från pulsen i Norra Stockholm. Vår anläggning, belägen i en anrik miljö med rötter djupt förankrade i svensk historia, kombinerar det bästa av två världar. Här finner du den perfekta blandningen av konferensrum, toppmoderna faciliteter och en inspirerande atmosfär som främjar kreativitet och samarbete.

Oavsett om du planerar en stor konferens eller ett mindre möte, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som uppfyller dina behov. Våra flexibla konferenspaket, från dagkonferenser till konferenser med övernattning, är designade för att göra ditt evenemang både givande och minnesvärt. Upptäck våra konferensanläggningar nära Stockholm och låt oss skapa en oförglömlig konferens i Järfälla, där tradition möter innovation.

Idealiska konferenslokaler Nära Stockholm

Våra konferenslokaler i Barkarby, Järfälla, är utformade för att möta alla tänkbara behov och önskemål. Från intima mötesrum till stora konferenssalonger, erbjuder vi en mångsidig miljö som är perfekt för både små och stora grupper. Varje rum är utrustat med den senaste tekniken, höghastighetsinternet och all nödvändig utrustning för att ditt evenemang ska flyta på smidigt.

Modernt och flexibelt

Välj mellan våra historiska lokaler i Wärdshuset Lasse Maja, med sin unika karaktär och charm, eller våra moderna konferensrum i Welcome Hotel som erbjuder en mer samtida miljö. Oavsett vilken lokal du väljer, garanterar vi en inspirerande atmosfär som kommer att höja din konferens i Stockholm till nya höjder. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta platsen för ditt nästa möte eller evenemang.

Kombinera konferens och spa

Efter en produktiv dag av möten och brainstorming, vad kan vara bättre än att slappna av och återhämta sig i vårt exklusiva spa? Vår konferensanläggning erbjuder inte bara professionella mötesrum utan även en oas för välbefinnande. Kombinera din konferens i Stockholm med ett besök i vårt spa, där du och dina kollegor kan njuta av avkopplande behandlingar, bastubad och uppfriskande simturer i poolen.

Boka konferens med spalyx

Vårt spa är den perfekta platsen för att ladda batterierna och hitta ny inspiration. Med våra spa-paket skapar vi en harmonisk balans mellan arbete och avkoppling, vilket gör din konferens i Barkarby till en helhetsupplevelse. Låt vårt team av experter ta hand om dig och dina gäster, och upplev hur en konferens med spa kan förvandla ditt nästa företagsevent till en källa av energi och välmående.

Boka konferens med aktiviteter och teambuilding

För att göra din konferens i Stockholm ännu mer minnesvärd, erbjuder vi en rad spännande aktiviteter som främjar teambuilding och samarbete. Vår anläggning i Barkarby är den perfekta utgångspunkten för att kombinera produktiva möten med roliga och inspirerande aktiviteter. Från avkopplande spa-besök till energifyllda teambuilding-övningar, har vi något som passar alla grupper.

KONFERENSAKTIVITETER

Vi hjälper dig att skräddarsy aktiviteter för att matcha ditt teams intressen och mål. Välj mellan en kreativ matlagningskurs, champagneprovning, en utmanande runda boule eller ta en avslappnande paus med yoga och avsluta dagen med karaoke. Vi lovar att göra din konferens i Järfälla till en upplevelse fylld av glädje och gemenskap.

Konferenspaket

Vi erbjuder flera olika konferenspaket så att ni ska hitta det som passar bäst för just er konferens, liten som stor, övernattning som dag.

Konferensaktiviteter

Njut av en inspirerande konferens hos oss och ta dessutom chansen att göra något trevligt tillsammans med ert team! Vi har något för alla tillfällen,  tex avkopplande SPA eller matlagning.

Konferenslokaler

Vi erbjuder 10 olika lokaler och flertalet grupprum – för stora och små grupper. Sitt i renoverade Welcome Hotel eller anrika Lasse Maja. Valmöjligheterna är många.

Boka din nästa konferens i Barkarby, järfälla nära stockholm

Våra mötesrådgivare kontaktar dig inom kort

Vi hjälper dig gärna att skräddarsy din konferens eller ditt event så att det blir både givande och prisvärt. Gör ett smart val när det är dags för konferens i norra Stockholm. Boka din konferens via formuläret eller ring oss på 08-621 61 60 för personlig service.

Skapa minnesvärda konferenser

När du väljer oss kan du anordna mer än bara en vanlig konferens i Stockholm. Tänk möjligheter och kreativitet. Vi är där för att inte bara ordna lokalerna och se till att tekniken flyter smidigt, utan för att skapa en atmosfär där idéer flödar och deltagarna känner sig inspirerade.

Mat och dryck

Inget evenemang är komplett utan utsökt mat och dryck. Vårt köksteam skapar läckra måltider och fikapauser, allt från hälsosamma snacks, fräscha luncher till gourmetmiddagar i restaurangen. Vår matfilosofi är enkel – fräscha, lokalt producerade ingredienser som förvandlas till kulinariska mästerverk.

Konferens & event i Järfälla, Stockholm

Planera ditt event på vår konferensanläggning - Lasse maja fest & konferens

Vår konferensanläggning nära Stockholm, Wärdshuset Lasse Maja Fest & Konferens, ligger behändigt nära till det mesta, oavsett om du kommer med flyg, tåg, bil eller buss. Hos oss får du tillgång till en fräsch konferensanläggning i fantastiska lokaler med flexibla lösningar och många rum i olika storlek. Här ryms allt från små till stora grupper och vi har plats för upp till 180 personer i biosittning. Utanför hotellet hittar du gott om parkeringsplatser. Sedan 2008 har vi varit miljömärkta med Svanen-certifiering. 

konferenshotell nära stockholm

Efter en dag full av möten erbjuder våra bekväma och stilfullt inredda rum en perfekt tillflyktsort för avkoppling och återhämtning. Gästerna kan även njuta av vårt spa och wellness-område för att slappna av och ladda batterierna. Vi ligger bekvämt nära stadens puls, men erbjuder samtidigt en lugn reträtt från stadens brus. Detta gör oss till ett idealiskt val för de som söker en konferens nära Stockholm, men ändå önskar en känsla av att vara utanför staden.

Nära till allt

Welcome Hotels läge i Barkarby, Järfälla, gör det enkelt att utforska områdets attraktioner. Oavsett om du är sugen på shopping i Barkarby Outlet, en historisk rundtur i Järfälla eller en kväll i Stockholm finns det alltid något att göra i närheten. Fråga oss så hjälper vi dig.

Teamaktiviteter konferens

Welcome Experiences

Njut av en härlig konferens hos oss och ta dessutom chansen att göra något trevligt tillsammans med ert team! Vi har flera olika förslag på både spännande och roliga aktiviteter nedan som vi lovar kommer göra er konferens än mer minnesvärd! Fråga oss gärna direkt om några specifika önskemål så hjälper vi till att anordna med våra samarbetspartners för event. Welcome!

Mysiga Konferenslokaler nära stockholm

Stallet

Vår största lokal Stallet är en stor och ljus lokal som kan ta emot upp till 180 konferensgäster. Byggnaden fördes upp 2008 i samma 1700-talsstil som de övriga byggnaderna på torget för att inte gå miste om känslan av att befinna sig på en historisk plats, men lokalen är samtidigt modern och utrustad med all teknik som ni kan behöva för er konferens.

 • Yta: 175 kvm
 • Biosittning: 180 personer
 • Skolsittning: 150 personer
 • U-bord: 58 personer
 • Öar: 112 personer

Loftet 1 & 2

Loftet är beläget ovanpå lokalen Stallet och har en kapacitet på upp till 110 personer. Här kan ni konferera i ljusa och moderna lokaler som har all nödvändig teknisk utrustning och Loftet kan delas upp i två delar för att passa era behov så bra som möjligt.

 • Yta: 106kvm
 • Biosittning: 110 personer
 • Skolsittning: 80 personer
 • U-bord: 46 personer
 • Öar: 60 personer

Tingssalen

På den nedre våningen i Tingshuset kan ni hålla konferens i rummet som en gång var Järfällas rättssal. Det är en anrik byggnad som andas historia utan ni behöver göra avkall på de nödvändiga moderniteterna eftersom lokalen är utrustad med all teknik som en konferens kräver. Här kan ni vara upp till 50 personer och ni har Tingsparken precis utanför salens fönster.

 • Yta: cirka 65 kvm
 • Biosittning: 50 personer
 • Skolsittning: 32 personer
 • U-bord: 20 personer
 • Öar: 24 personer

Advokaten

I vår konferenslokal på anrika Tingshusets övre plan från 1718 kan ni hålla konferens i riktig herrgårdsmiljö. All modern teknik som ni kan behöva finns tillgänglig. 

Samtidigt som ni får uppleva känslan av en byggnad som bär på en lång och intressant historia. Lokalen rymmer upp till 35 personer och ni har en fantastisk utsikt över den vackra Tingsparken.

Sittningar:

 • Yta: cirka 45 kvm
 • Biosittning: 35 personer
 • Skolsittning: 24 personer
 • U-bord: 18 personer
 • Öar: 24 personer

Murstocken

I historiska Wärdshuset Lasse Maja kan vi ordna ett exklusivt möte för er grupp. Övervåningen har en egen entré, en rymlig lokal, två mindre grupprum samt toaletter. 

 • Yta: cirka 50 kvm + biarea och två grupprum
 • Biosittning: 25 personer
 • Skolsittning: 15 personer
 • Styrelsebord: 15 personer

Antigone

Antigone är belägen på hotellet och är en rymlig och avlång lokal. Lokalen är fullt utrustad med projektor, whiteboard och blädderställ. Grupprum finns i anslutning till lokalen.

 • Yta: cirka 65 kvm
 • Biosittning: 50 personer
 • Skolsittning: 42 personer
 • U-bord: 36 personer
 • Öar: 36 personer

Bettina

Bettina är belägen på hotellet och är en rymlig och avlång lokal. Lokalen är fullt utrustad med projektor, whiteboard och blädderställ. Grupprum finns i anslutning till lokalen.

 • Yta: 42 kvm
 • Biosittning: 35 personer
 • Skolsittning: 24 personer
 • U-bord: 18 personer
 • Öar: 18 personer

Carrousel

Carrousel är en av våra mindre lokaler på hotellet. Kan ta emot upp till 8 personer och har ett avlångt bord. Två stora TV-apparater finns att tillgå samt ett blädderställ.

 • Yta 20kvm
 • Styrelsebord: 8 personer

Eden

Konferenslokalen Eden är belägen strax före torget. Lokalen passar bra för mindre grupper rymmer upp till 22 personer.

 • Yta: 40kvm
 • Biosittning: 22 personer
 • Skolsittning: 18 personer
 • U-bord: 14 personer
 • Öar: 12 personer

Konferens & event i Järfälla, Stockholm

Utvalda av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det
personliga mötet.

Att Welcome Hotel med Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. 

Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten

FLER Tips

Läs fler tips och nyheter!

Limited availability!

Spa weekend

Overnight Stay + Spa from 1395 SEK per person

Begränsat antal!

Spa weekend

Övernattning + SPA från 1395 kr/person 
Begränsat antal!

NÅGOT FÖR ALLA!

SOMMAR pÅ WELCOME!

Vill ni resa med hela familjen? 
Boka ett av våra familjerum, utmana varandra i en pingismatch i vår game lounge och njut av spa med  pool och bad efter frukost. 

Vill ni komma iväg på en romantisk Get Away? 
Boka ett av våra spapaket och njut av god middag, övernattning i fluffiga hotell lakan och välj en spatid under eftermiddag eller kväll. 

Letar ni efter lyxig dagsutflykt? 
Boka in dagspa hos oss och kombinera spa med frukost, lunch eller middag!