Welcome SPA, SPA Hotel i Stockholm Barkaby

Njut av en skön SPA-dag på vårt SPA Hotell med Pool, Jacuzzi, Bastu & Relaxområde

Welcome SPA är ett SPA hotell som rymmer en uppvärmd pool, jacuzzi, torrbastu, ångbastu, relaxområde och även ett kallbad för den modige.

Ett fulländat SPA hotell i norra Stockholm

Att kombinera sin hotellvistelse med att njut av ett SPA ger en lyxig och en härlig känsla. Vi har många kunder som kommer hit bara för att få en lyxig SPA-dag.
Oavsett så erbjuder vi i samarbete med Sparadiset för behandlingar och har både singel- och duorum.
Vi vågar därför påstå att vill du ha norra Stockholms bästa SPA upplevelse så kommer du till Welcome SPA hotell.

Som vi säger här på Welcome, ”Relax, Refresh, Recharge”. 

Underbar Pool & relaxavdelning på Welcome hotel Stockholm

Öppettider och information

Öppettider: Welcome Spa har öppet varje dag mellan 09:00-23:00. Notera att förbokning krävs. Spainträde ingår i våra spapaket annars kan man som hotellgäst lägga till entré för 395 kronor per person. Man kan då välja mellan följande slottider: 13-16, 16.30-19.30, 20-23 och 9-12 (på avresedagen).

-Åldersgräns: För Welcome SPA är åldersgränsen 16 år i målsmans sällskap. Vi tillåter boende gäster att boka in sig med barnen mellan 09:00-12:00. Notera att barnen behöver vara blöjfria för att bada i poolerna.

-Vanliga frågor och svar: läs gärna mer längst ner på sidan.

 

Boka behandling

Slappna av med en härlig behandling av Sparadisets terapeuter. I kombination med din behandling så får du även njuta i Welcome SPA under tre härliga timmar. I SPA:t finns uppvärmd utomhuspool, jacuzzi, ång- och torrbastu samt kallbad. Ni får självklart låna badrock, tofflor och handduk från oss.

Denna deal bokas direkt via Sparadiset eller ring på 08-621 61 00.

Breakfast & Spa

Ni bokar valfri tid för frukosten och får sedan vara i vårt SPA mellan 09.00- 12.00. Till frukost serveras en varierad frukostbuffé.

Vardagar 495:- per person och helger 595:-

 Lägg till All day-pass för 500:- per person.

Lunch & Spa

Detta paket erbjuder vi alla dagar i veckan, där ni väljer att gå på spa innan eller efter lunch.

Gå på spa mellan 09.00-12.00 eller 13.00-16.00. Lunchen serveras 12.00-13.00 och ni får välja en rätt från vår lunchmeny.

Priset är 695:- per person på vardagar och 795:- på helger.

Lägg till All day-pass för 500:- per person.

Se vår lunchmeny här.

Dine & Spa

Söndagar-torsdagar
Välj mellan att gå på spa innan eller efter middagen. Tre timmar spatid gäller innan eller efter middagen och när ni bokar väljer ni den tiden ni önskar äta. Välj valfri för- och varmrätt från vår kvällsmeny. Pris 695:- per person.

Fredagar-lördagar
Inled med middag och välj tid mellan 17.00-18.00. Efter det njuter ni av er spaupplevelse fram till stängning 23.00. 895:- per person.

Lägg till All day-pass för 500:- per person.

SPA hotell ger ny energi för att orka den stressade vardagen

Boka vårt SPA och SPA Hotell och få en paus i vardagen. Här kan du återhämta dig och få ny energi tills ni är hemma med barnen igen, tillbaka på jobbet, eller bara vill få lite lyx i vardagen med ett härligt gäng vänner. Hos oss får du en mix av återhämtning och njuta av en skön miljö som bättre välbefinnande . Allt som är bra för själen och för kroppen. Ingen har väl undgått trenden med kallbad? Att doppa sig i ett kallt bad bidrar till en härlig känsla av återuppfriskning och det sägs även minska risken för utmattning, lindra smärtor i kroppen och sänka vilopulsen. Fantastiskt bra, eller hur? 

Vi har många olika paket för SPA och SPA Hotell. Vill ni passa på med spa under konferensen? Komma över dagen eller passa på att sova kvar? Se "Weekend & paket" där vi samlar våra erbjudanden!

Vanliga frågor och svar