Nutida och välutrustade rum
Boende nära Kista och Stockholm

Hotellövernattning med Spa Stockholm

146 RÖKFRIA HOTELLRUM, WELCOME BISTRO OCH WELCOME SPA

De nutida och välutrustade hotellrummen på Welcome Hotel erbjuder allt du behöver för en avslappnande och uppfriskande vistelse nära Kista, Stockholm. Med 146 hotellrum och 4 villor för långtidsboende har vi alternativ för såväl ensamresenären, familjen på semestern som affärsresenären.

Alla våra rum har noga utvalda bekvämligheter som inkluderar allt från skrivbord och lampor med USB-portar eller trådlösa alternativ för att ladda din mobil eller tablet. Gratis Wi-Fi och LCD TV på rummen gör att du kan hålla dig uppkopplad under hela din vistelse. Men framför allt sover du väldigt skönt i våra sängar med noga utvalda sänglinnen. Fönster med trippelglas garanterar en god natts sömn under din vistelse.

Klicka HÄR för att se film på våra olika rumstyper.

Vänligen observera att Welcome Hotel är rökfritt och kontantfritt samt att lägsta ålder för incheckning är 21 år eller i målsmans sällskap.

Welcome hotel Stockholm - Compact room

Compact Room

Våra Compact Room mäter 12 kvadratmeter och passar bäst för ensamresenären men fungerar även bra för 2 personer som har en lägre budget.

Läs Mer

Comfort Twin Room

Våra Comfort Twin Room, med två separata sängar, mäter 16 kvadratmeter och passar lika bra för affärsresenären som privatgästen.

Läs Mer

Superior King Room

Våra Superior King Room mäter 16 kvadratmeter och passar lika bra för affärsresenären som privatgästen.

Läs Mer

Executive King Room

Vårt största Executive King Room mäter 32 kvadratmeter och erbjuder upp till 4 sängplatser vilket gör det perfekt för familjer som besöker Stockholm. Dessutom har rummen AC.

Läs Mer

Familjerum Compact Connecting

Våra Compact Room mäter 12 kvadratmeter och passar bäst för ensamresenären men fungerar även bra för 2 personer som har en lägre budget.

Läs Mer