Warning: Undefined array key "options" in /home/welcomehotel/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Hotellövernattning med spa Stockholm | Welcome Hotel

Hotellövernattning med Spa Stockholm

Executive King

Vårt största Executive King Room mäter 32 kvadratmeter och erbjuder upp till 4 sängplatser vilket gör det perfekt för familjer som besöker Stockholm. Dessutom har rummen AC.

Pris från 1545 SEK

Superior King

Våra Superior King Room mäter 16 kvadratmeter och passar lika bra för affärsresenären som privatgästen. 180-cm stor säng och ett bra arbetsbord.

Pris från 1095 SEK

Superior Twin

Våra Superior Twin Room, med två separata sängar, mäter 16 kvadratmeter och passar lika bra för affärsresenären som privatgästen.

Pris från 1095 SEK

Superior Sang

Compact queen

Våra Compact Queen mäter 12 kvadratmeter och har en 160-säng. Chromecast och produkter från Rituals finns i alla våra rum.

Pris från 995 SEK

Compact

Våra Compact Room mäter 12 kvadratmeter och passar bäst för ensamresenären men fungerar även bra för 2 personer som har en lägre budget.

Pris från 895 SEK

Familjerum Compact Connecting

Våra Compact Room mäter 12 kvadratmeter och passar bäst för ensamresenären men fungerar även bra för 2 personer som har en lägre budget. Bokas på förfrågan.

Pris från 1295 SEK

146 rökfria hotellrum, Welcome Bistro och Welcome Spa

De nutida och välutrustade hotellrummen på Welcome Hotel erbjuder allt du behöver för en avslappnande och uppfriskande vistelse nära Kista, Stockholm. Med 146 hotellrum och 4 villor för långtidsboende har vi alternativ för såväl ensamresenären, familjen på semestern som affärsresenären.

Alla våra rum har noga utvalda bekvämligheter som inkluderar allt från skrivbord och lampor med USB-portar eller trådlösa alternativ för att ladda din mobil eller tablet. Gratis Wi-Fi och LCD TV på rummen gör att du kan hålla dig uppkopplad under hela din vistelse. Men framför allt sover du väldigt skönt i våra sängar med noga utvalda sänglinnen. Fönster med trippelglas garanterar en god natts sömn under din vistelse.

Notera att vi har en åldersgräns på 21 år, om man bor utan vuxen.