Boka Festlokal i Barkarby, Järfälla Stockholm

Festvåning

hyr Lokal för fest & evenemang

På Welcome Hotel förvandlar vi dina visioner till verklighet. Vår idylliska anläggning i Järfälla, strax utanför Stockholm, är den perfekta platsen för alla typer av festligheter – från storslagna bröllop, födelsedagsfester, dop till intima sammankomster och företagsevenemang. Med en rik historia och en känsla av genuin gästfrihet, är vi här för att göra ditt evenemang oförglömligt.

Event & fest på welcome hotel

Stallet, Tingshuset eller Wärdshuset Lasse Maja, vi har lokalerna som passar din fest med plats för mellan 30 och 150 gäster. Vi erbjuder menyer och dryckespaket samt tar hand om serveringen.

Att hyra festlokal eller festvåning kan vara lämpligt vid följande tillställningar:

Oavsett anledning finns vi här för att hjälpa dig att skapa en lyckad och minnesvärd tillställning.

FEST OCH BRÖLLOP

Ni kan vigas hos oss på gården eller utomhus i vår lummiga park och trädgårdsmiljö. Vi finns också endast 100 meter från Järfälla kyrka som är från 1100-talet. Vi kan förmedla både kyrkliga, borgerliga och humanistiska vigselförrättare.

Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest med Stallet och Tingshuset ligger i en rik kulturbyggd med promenadavstånd till närmaste kyrka, Järfälla Kyrka som ursprungligen uppfördes på 1100-talet. Därifrån kan brudföljet gå upp till festlokalerna från 1700-talet eller varför inte åka häst och vagn?

Boule, spa och aktiviteter

Vi kan ordna flera aktiviteter i vår Tingshuspark. Där har vi bland annat boulebanor och anpassat för mingel och bar. På hotellet erbjuder vi även en fin spaanläggning och man kan då alltså kombinera sitt event med en rolig aktivitet.

KARAOKE & Dine!

Nyhet! 

Boka en kväll i vårt nya karaokerum och sjung loss till dina favoritlåtar! Inled eller avsluta kvällen med en tvårättersmiddag i vår restaurang.

Paketet innehåller:

 Tvårättersmiddag efter säsongens smaker

  • 1,5 timmes karaoke
  • Möjlighet att spela pingis och shuffleboard

Pris från 795 SEK pp

Vi tar givetvis även emot företag och större grupper, kontakta oss på bokning@welcomehotel.se

Limited availability!

Spa weekend

Overnight Stay + Spa from 1395 SEK per person

Begränsat antal!

Spa weekend

Övernattning + SPA från 1395 kr/person 
Begränsat antal!

NÅGOT FÖR ALLA!

SOMMAR pÅ WELCOME!

Vill ni resa med hela familjen? 
Boka ett av våra familjerum, utmana varandra i en pingismatch i vår game lounge och njut av spa med  pool och bad efter frukost. 

Vill ni komma iväg på en romantisk Get Away? 
Boka ett av våra spapaket och njut av god middag, övernattning i fluffiga hotell lakan och välj en spatid under eftermiddag eller kväll. 

Letar ni efter lyxig dagsutflykt? 
Boka in dagspa hos oss och kombinera spa med frukost, lunch eller middag!