Flertalet faciliteter på vårt hotell i Järfälla

BESÖK VÅR RESTAURANG OCH GYM UNDER DIN VISTELSE

I tillägg til vårt oslagbara läge nära Kista, precis bredvid E 18 och en kort tur från Arlanda Flygplats erbjuder vi flertalet bekvämligheter för att förgylla din vistelse. Börja din morgon här i Järfälla med en stadig frukost i Bistro Welcome och håll dig uppkopplad under din vistelse med kostnadsfritt Wi-Fi. För den som önskar koppla av lite extra så har vi Welcome SPA med uppvärmda utomhuspooler, ång- och torrbastu samt kallbad. Kombinera avkopplingen med ett pass i vårt gym, gymmet ingår för alla hotellgäster. Efter en lång dag är du varmt välkommen till vår Bistro där du kan njuta av en god middag, eller varför inte ta något att dricka i baren. Vår personal finns tillgänglig dygnet runt för att säkerställa att du får en trevlig vistelse.

Welcome Spa

Koppla av i vårt SPA. Här hittar ni uppvärmd utomhuspool, jacuzzi, bastu, ångbastu och kallbad. Gå till fliken Weekend & Paket på vår hemsida för att se våra olika SPA-paket.

Gym

Öppet varje dag 05.00-22.00.

Gratis frukostbuffé

Som boende gäst på Welcome Hotel är frukosten alltid inkluderad!

Welcome Bistro, hotellets restaurang

Bar

Gratis parkering

Måndag till fredag erbjuds kostnadsfri parkering utanför hotellet i 24 timmar på kommunens infartsparkering. Under helgerna finns ingen tidsbegränsning för hur länge du får parkera.

Inget parkeringstillstånd behövs.

Elbilsladdning

För dig med elbil har vi två laddstolpar avsedda för Tesla samt ytterligare 1 laddstolpe för dig med övriga fabrikat.

Cykeluthryning

Hyr cykel hos oss och utforska Järfälla och Stockholm.

 

Pris 4 timmar: 100 kr

Pris Heldag: 200 kr

Bemannat dygnet runt

Konferensfaciliteter

Gratis WI-FI