Fullt utrustade och stora mötesrum på Welcome hotel Stockholm
Fullt utrustade mötes- & konferensrum på Welcome hotel Stockholm
Mysigt Poolhus med relaxavdelning på Welcome hotel Stockholm

Konferens nära Stockholm

PLANERA DITT EVENT PÅ VÅR KONFERENSANLÄGGNING I JÄRFÄLLA, NÄRA STOCKHOLM

Planerar ni en konferens, stora som små, i Stockholmsområdet ligger vår vackra anläggning Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest endast 100 meter från hotellet och kan ta emot konferensgrupper på upp till 180 personer. Vi har konferensrum både på hotellet samt på anläggningen Lasse Maja. Vår konferensanläggning nära Stockholm, Wärdshuset Lasse Maja Fest & Konferens, ligger behändigt nära till det mesta, oavsett om du kommer med flyg, tåg, bil eller buss. Hos oss får du tillgång till en fräsch konferensanläggning i fantastiska lokaler med flexibla lösningar och många rum i olika storlek. Här ryms allt från små till stora grupper och vi har plats för upp till 180 personer i biosittning.

Konferens & hotell nära centrala Stockholm

Vi har perfekta lokaler för konferens och kick-off för er som vill vara på kort avstånd från centrala Stockholm. Hos oss kan ni blanda nytta med nöje. Varför inte kombinera konferensen med avkoppling i form av ett spapaket på vår spaavdelning. Eller endast njuta av en god middag i vår bistro. Vi har flertalet olika konferenspaket där ni kan kombinera nöje med jobb! Kontakta oss om ni har frågor om våra paket!

PLANERA DITT EVENT PÅ VÅR KONFERENSANLÄGGNING I JÄRFÄLLA, NÄRA STOCKHOLM

Vår konferensanläggning nära Stockholm, Wärdshuset Lasse Maja Fest & Konferens, ligger behändigt nära till det mesta, oavsett om du kommer med flyg, tåg, bil eller buss. Hos oss får du tillgång till en fräsch konferensanläggning i fantastiska lokaler med flexibla lösningar och många rum i olika storlek. Här ryms allt från små till stora grupper och vi har plats för upp till 180 personer i biosittning.

Tack vare natursköna Tingshusparken och i samarbete med olika aktivitetsbolag kan vi idag erbjuda våra företagsgäster ett stort utbud av olika konferensaktiviteter att välja emellan. I egen regi  kan vi erbjuda en mängd aktiviteter som spelturneringar såsom boule, dart, kubb eller  varför  inte en femkamp efter en givande konferensdag med kollegorna.

Utanför hotellet hittar du gott om parkeringsplatser. Sedan 2008 har vi varit miljömärkta med Svanen-certifiering. 

Kontakta oss och vi återkommer snarast med en trevlig offert

Funktioner

Projektor

Skärm

Ljudanläggning

Whiteboard

Blädderblock

Wi-Fi