Lediga tjänster på Welcome Hotel

Welcomegruppen & Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest - Hos oss möts dåtid och framtid! Vill du bli en del av den och göra Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest till en av Stockholms mest intressanta mötesplatser?

Vi vill ha Dig som älskar service, drivs av att leverera en gästnöjdhet som slår kundens förväntningar och som trivs i en operativ roll där du utgör kärnan av konferensverksamheten. Vi satsar på miljö, mat, modern teknik och framför allt gästnöjdhet.

Welcomegruppen består av Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest samt Welcome Hotel. Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest är beläget endast några hundra meter från den växande Barkarbystaden och har ett utmärkt läge med endast 15 minuter kommunalt till Stockholm C, 25 minuter med bil till Arlanda och 15 minuter till Bromma Flygplats. Detta anrika Wärdshus från 1671 har en fantastisk historia och de vackra 1700-tals husen ligger tätt hopslingrade runt det vackra torget och den gröna Tingshusparken. Totalt finns 10 större konferenslokaler med en kapacitet på ca 350 deltagare samt 146 rum på tillhörande Welcome Hotel. Hotellet har de senaste åren genomgått en otrolig förvandling med en totalrenovering av produkten och i januari 2019 invigdes dessutom en helt ny SPA-avdelning som nyttjas av såväl hotell som konferensgäster.

Läs mer om oss på www.lassemaja.se och www.welcomehotel.se och för mera information om oss.

Fullt utrustade och stora mötesrum på Welcome hotel Stockholm

In-House Sales Agent

Din profil

Vi söker dig som är duktig på försäljning och bra på att skapa vinnande relationer med våra kunder. Du jobbar dagligen med att ta emot bokningsförfrågningar, följa upp nya potentiella affärer och arbeta nära med bokningsbolag för konferenser. Du jobbar aktivt med att driva vår merförsäljning på hotellet såväl som vårt lojalitetsprogram samt riktade utskick och nyhetsbrev. Du har en god social förmåga och trivs med att kontakta kunder. Du arbetar tätt med vår Commercial Manager och du trivs med att jobba i en mindre organisation med korta beslutsvägar och där  du har stor möjlighet att påverka resultatet.

Arbetstiden är till största del belagd vardagar ca 9-17.

Önskade kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet från liknande tjänster inom försäljning
  • Goda kunskaper inom IT och bokningssystem som tex Suite8, Opera, Excel och Windows
  • Erfarenhet från hotell är meriterande

 

Dina Personliga Egenskaper

  • Du är driven och resultatorienterad
  • Du trivs med att jobba i mindre organisation där du tar stort ägandeskap
  • Du är analytisk, strukturerad och effektiv
  • Du är självständig och kan arbeta proaktivt och med tydliga målsättningar.

 

Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Souschef

Vi söker just nu en duktig Sous-Chef!

Trivs du i en miljö där mycket händer och där du får stort ansvar? Var med på vår spännande resa framåt och bli en del av vårt team!

Tjänsten i korthet:
• Leda och fördela arbetet i köket tillsammans med ytterligare 1 Sous-Chef

Vara en del av köksteamet på daglig basis och arbeta i köket för att nå bästa möjliga produkt
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling/menyskrivning/menybyten och utveckling av produkten
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.

 

Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!