Lediga tjänster på Welcome Hotel

Welcomegruppen & Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest - Hos oss möts dåtid och framtid! Vill du bli en del av den och göra Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest till en av Stockholms mest intressanta mötesplatser?

Vi vill ha Dig som älskar service, drivs av att leverera en gästnöjdhet som slår kundens förväntningar och som trivs i en operativ roll där du utgör kärnan av konferensverksamheten. Vi satsar på miljö, mat, modern teknik och framför allt gästnöjdhet.

Welcomegruppen består av Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest samt Welcome Hotel. Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest är beläget endast några hundra meter från den växande Barkarbystaden och har ett utmärkt läge med endast 15 minuter kommunalt till Stockholm C, 25 minuter med bil till Arlanda och 15 minuter till Bromma Flygplats. Detta anrika Wärdshus från 1671 har en fantastisk historia och de vackra 1700-tals husen ligger tätt hopslingrade runt det vackra torget och den gröna Tingshusparken. Totalt finns 10 större konferenslokaler med en kapacitet på ca 350 deltagare samt 146 rum på tillhörande Welcome Hotel. Hotellet har de senaste åren genomgått en otrolig förvandling med en totalrenovering av produkten och i januari 2019 invigdes dessutom en helt ny SPA-avdelning som nyttjas av såväl hotell som konferensgäster.

Läs mer om oss på www.lassemaja.se och www.welcomehotel.se och för mera information om oss.

Souschef

Vi söker just nu en duktig Sous-Chef!

Trivs du i en miljö där mycket händer och där du får stort ansvar? Var med på vår spännande resa framåt och bli en del av vårt team!

Tjänsten i korthet:
• Leda och fördela arbetet i köket tillsammans med ytterligare 1 Sous-Chef

Vara en del av köksteamet på daglig basis och arbeta i köket för att nå bästa möjliga produkt
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling/menyskrivning/menybyten och utveckling av produkten
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.

 

Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Erfaren Servis/Servitör

Vi söker dig som älskar service, är duktig på a la carte servering och gillar att vara med i ett företag i ständig utveckling!

Welcome Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med SPA och innehåller en mycket trevlig Bistro där vi ofta har olika event med gästartister och en meny som är mycket uppskattad. Det är en levande restaurang, fylld av mycket hotellgäster som njuter av såväl SPA som weekendpaket. Intill hotellet med gångavstånd på knappt 200m ligger även mycket anrika Wärdshuset Lasse Maja från 1671 med stor konferensverksamhet och med Bröllop och fest.

 

Önskade kvalifikationer:

• Tidigare erfarenhet servis (minst 3 år)

• Som person är du positiv och utåtriktad

• Strukturerad och noggrann

• Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift

• Dryckeskunskap är mertirande, gärna inom drinkar/bar

• Fokus på gäst- och kundnöjdhet

Arbete sker nästan uteslutande kvällstid samt helger.

 

Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!