Ett brett utbud av fantastiska platser att besöka i Stockholm

Upptäck populära turistattraktioner och shopping i världsklass i Barkarby

Stockholm är en dröm för turister med ett otaliga platser att besöka. Det är en stad full av kultur och historia som bara väntarpå att upplevas. Welcome Hotel drar nytta av ett fantastiskt läge i Järfälla, bara 200 meter från Barkarby Station. Vi ligger också endast ett par steg från vår anrika restaurang Wärdshuset Lasse Maja, en av Sveriges äldsta.

Vi har listat några av våra favoritplatser i Stockholmsområdet nedan. Om du önskar ytterligare information, tveka inte att kontakta oss

  • Alla

Gamla Stan

Avstånd: 16 km
Gamla Stan

I Gamla Stan med anor från 1200-talet finner du Stockholm Slott, Stortorget, Storkyrkan samt Nobelmuseeum m.m.

Drottningholms Slott

Avstånd: 19 km
Drottningholms Slott

Endast 20 minuter från hotellet hittar du Drottningholms Slott. Svenska Kungafamilljens privata residens är väl värt ett besök.

Bro Hof Slott Golf Club

Avstånd: 27 km
Bro Hof Slott Golf Club

Ritad av den berömde banarkitekte Robert Trent Jones, Jr., anses denna 36-håls anläggning vara den bästa i Sverige. Banan ligger endast 20 minuter från Welcome Hotel. 

Stockholm Quality Outlet

Avstånd: 3.6 km
Stockholm Quality Outlet, Järfälla

Ett av Sveriges bästa shoppingcenterligger här i Barkarby, endast 500 meter från hotellet, Stockholm Quality Outlet har över 50 märkesbutiker som t.ex. J. Lindeberg, Hugo Boss, Acne, Nike och Levi’s vilka erbjuder rabatter upp till 70%.

Mall of Scandinavia

Avstånd: 17 km
Mall of Scandinavia

Detta shoppingcentrum är Sveriges största och inhyser 224 butiker och restauranger samt en IMAX-biograf. Vägg i vägg hittar du även Friends Arena.

Kistamässan

Avstånd: 12 km
Kistamässan

Welcome Hotel har ett idealt läge om du skall delta i ett event på Kistamässan då det endast tar 10 minuter med bil till mässhallen.

Friends Arena

Avstånd: 17 km
Friends Arena

På Friends Arena arrangeras inte bara landskamper i fotboll men även stora konserter och event som t.ex. Stockholm International Horse Show. Friends arena nås enkelt med bil eller lokaltrafik från Welcome Hotel. 

Solvalla

Avstånd: 14 km
Solvalla

Inte långt från Welcome Hotel ligger Solvalla, Sveriges nationalarena för travsport där Elitloppet arrangeras årligen.

Welcome Hotel

Welcome Hotel, Järfälla

Welcome Hotel
Notarievägen 5, Järfälla 177 46
Sverige