Job Opportunities at Welcome Hotel

Apply for a Job with us in Kista, Sweden

Join the team at Welcome Hotel! We’re looking for talented, enthusiastic professionals to work with us here at our hotel in Kista, Sweden, near Stockholm. If you’re interested in a rewarding career in the hotel industry, we’d love to hear from you. Browse our job offers online and contact us today.

 • Wärdshuset Lasse Maja söker servispersonal

  Vi söker servispersonal till anrika Wärdshuset Lasse Maja. Du är gästfokuserad och serviceinriktad och tycker om att arbeta i en klassisk 1700-tals miljö. Du ska ha god serveringsvana och intresse för mat och dryck, vinkunskap är en merit. Tidigare erfarenhet från restaurangsystemet Micros är meriterande. Minimiålder 20 år. Tjänsten är på heltid med provanställning 6 månader.

  Du skickar din ansökan till Catharina.roos@welcomehotel.se senast den 25/10 så kontaktar vi dig så fort vi kan. Läs gärna mer om våra tjänster på www.welcomehotel.se

  Application Form

  Upload Resume
  Choose File
 • Welcome Hotel söker servispersonal extra

  Vi söker talangfulla medarbetare till våra team på Welcome Hotel och Wärdshuset Lasse Maja och just nu söker vi servispersonal extra till vår Bistro på Welcome Hotel. Du serverar med en glimt i ögat och ser det här arbetet som ett led i din utveckling i branschen. Minimumålder 20 år.

  Du skickar din ansökan till Catharina.roos@welcomehotel.se senast den 25/10 så kontaktar vi dig så fort vi kan. Läs gärna mer om våra tjänster på www.welcomehotel.se

  Application Form

  Upload Resume
  Choose File
 • Welcomegruppen söker Servicestjärna!

  Utveckla dig hos oss och sök tjänsten som Welcomegruppens servicestjärna!

   

  Welcome Hotel 2.0 är nyrenoverat och färdigt! En helt ny version av våra 150 rum och konferenslokaler med tillhörande Business apartments. Runt hörnan finns också Wärdshuset Lasse Maja Konferens och Fest i en fantastisk 1700-tals miljö.

   

  Vi finns vid nya Barkarbystaden med goda kommunikationer till Stockholm C (15 minuter med pendeltåg) och 25 km till Arlanda flygplats. Runt om byggs förbifart Stockholm, bostäder, kontor och affärer. Om ett par år kommer även T-banan att öppnas. Våra gäster består av affärsresenärer samt familjer helger och sommartid. Se Welcomehotel.se för mer information om oss.

   

  Om du älskar hotell lika mycket som vi gör så kommer du passa perfekt hos oss.

   

  Tjänsten är en kombinerad tjänst mellan reception, servis i vår Bistro samt Lasse Maja Konferens och Fest. Som Welcomegruppens servicestjärna kommer du primärt att arbeta med de viktigaste vi har – våra gäster och du ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete. Vi ger dig chansen att utvecklas på flera avdelningar inom hotell.

   

  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från hotellbokningssystem och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från servis och restaurangarbete är meriterande.

   

  Vi söker både personal på deltid och heltid.

   

  Du skickar din ansökan till: Linn.karlssonmalinen@welcomehotel.se
  Vi önskar ha din ansökan senast 27 oktober.

  Urval och intervjuer sker löpande.

   

  Välkommen med din ansökan!

  Application Form

  Upload Resume
  Choose File