Jobberbjudanden på Welcome Hotel

Sök jobb hos oss nära Kista

Bli en del av teamet på Welcome Hotel! Vi letar ständigt efter talanger och entusiastiska kandidater till att arbeta på vårt hotell nära Stockholm. Om du är intresserad av en karriär i hotellbranschen ser vi mycket fram emot att höra ifrån dig. Se våra lediga tjänster och kontakta oss idag!

 • Wärdshuset Lasse Maja söker nu en driven operativ Hovmästare!

  Wärdshuset Lasse Maja – Konferens & Fest samt Welcome Hotel Bistro söker nu en driven Operativ Hovmästare!

  Wärdshuset Lasse Maja och intilliggande Tingshuset har en unik obruten restaurangtradition sedan 1671. Det ingår sedan 1987 i Welcomegruppen och tillsammans med den före detta Nobelkocken Johnny Johansson lades under 1990-talet grunden till värdshusets fina mattradition.

  Läget i dag är kanske mer lättillgängligt och centralt än någonsin, 15 minuter med pendeltåg från Stockholm C och nära till Arlanda, Kista, Solna och Sollentuna. Det är lätt att komma hit med bil eller buss via E18.

  Samtliga byggnader runt lilla vackra Barkarby Torg som alla går under det samlande varumärket Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest bokas och används ofta för fester, bröllop och konferenser av hög kvalitet. Vår bistro är öppen för A lá Carte servering måndag till lördag 17.00 - 22.00 samt söndagar 17.00 - 21.00.

  Hit rekryterar vi nu en Operativ Hovmästare som vill vara med och utveckla verksamheten samt ansvara för dryckesavdelningen. Låter detta intressant för just dig så läs vidare!

  I tjänsten som Hovmästare är du högst aktiv i driften och leder verksamheten och personalen, samt ansvarar för dryckesavdelningen. Att vara världsmästare i service är en självklarhet och främsta fokus ligger alltid på att ge gästen bästa möjliga upplevelse.

  Du är skicklig i att fördela satta arbetsuppgifter i restaurangen och håller ett högt tempo och servicenivå. Med säkerhet tar du emot bordsbokningar, beställningar och möter våra gäster med ett leende vid entrén.

  Tjänsten är på heltid med arbetstider som delvis varierar efter säsong men är förlagd till både dag- och kvällstid, samt både vardagar och helger. Tjänsten ska tillsättas i augusti eller så snart vi hittar rätt person.

  Du planerar bordbokningarna och gör bordsplan, är flexibel i ditt arbete gentemot våra gäster samt dina kollegor. För att säkerställa vårt varumärke och positiva rykte tar du hand om gästers klagomål och säkerställer att de följs upp. Du har erfarenhet av kassaavslut, redovisning samt stängning.

  Du är en naturlig ledare, har en positiv grundattityd och har förmågan att skapa trivsel och arbetsglädje hos den personal som du ansvarar över. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

  Du kommer även ha hand om det som är viktigt för gästerna; renlighet, ljus, ljud, dekoration, värdskapet, möblering och vara ansiktet ut mot gästerna

  Vi är 25 medarbetare där alla hjälps åt men har tydliga arbetsuppgifter och rollfördelning. Vi värdesätter bl.a. teamwork, ärlighet, lojalitet, att ha skoj och engagemang.

  Som person ser vi gärna att du; Är en prestigelös person och öppen för att lära nytt Har goda kunskaper om mat och dryck Har ett gott bemötande med gäster och sätta dem i centrum Vi ser helst att du kan börja jobba from augusti, heltidsanställning med 6 månaders provanställning

  Har du frågor och/eller tycker att detta låter intressant maila till vår Platschef, Lisa Lind, på nedanstående adress: lisa.lind@lassemaja.se. Läs gärna mer om oss på www.lassemaja.se

  VÄLKOMMEN!

  Ansökningsblankett

  Ladda upp CV
  Välj fil
 • Wärdshuset Lasse Maja söker servispersonal

  Vi söker servispersonal till anrika Wärdshuset Lasse Maja. Du är gästfokuserad och serviceinriktad och tycker om att arbeta i en klassisk 1700-tals miljö. Du ska ha god serveringsvana och intresse för mat och dryck, vinkunskap är en merit. Tidigare erfarenhet från restaurangsystemet Micros är meriterande. Minimiålder 20 år. Tjänsten är på heltid med provanställning 6 månader.

  Du skickar din ansökan till lisa.lind@lassemaja.se. Läs gärna mer om våra tjänster på www.welcomehotel.se

  Ansökningsblankett

  Ladda upp CV
  Välj fil
 • Welcome Hotel söker servispersonal extra

  Vi söker talangfulla medarbetare till våra team på Welcome Hotel och Wärdshuset Lasse Maja och just nu söker vi servispersonal extra till vår Bistro på Welcome Hotel. Du serverar med en glimt i ögat och ser det här arbetet som ett led i din utveckling i branschen. Minimiålder 20 år.

  Du skickar din ansökan till lisa.lind@lassemaja.se Läs gärna mer om våra tjänster på www.welcomehotel.se

  Ansökningsblankett

  Ladda upp CV
  Välj fil
 • Welcome Hotel söker receptionist för helger och kvällar!

  Welcome Hotel söker receptionist för helger och kvällar!

  Welcome Hotel är ett nyrenoverat hotell precis vid Barkarby Station! Vi har 150 rum och konferenslokaler med tillhörande Business apartments. Runt hörnan finns också Wärdshuset Lasse Maja Konferens och Fest i en fantastisk 1700-tals miljö.

  Vi finns vid nya Barkarbystaden med goda kommunikationer till centrala Stockholm (15 minuter med pendeltåg) och 25 km till Arlanda flygplats. Runt om byggs förbifart Stockholm, bostäder, kontor och affärer. Om ett par år kommer även T-banan att öppnas. Våra gäster består av affärsresenärer samt familjer på helger och sommartid. Se Welcomehotel.se för mer information om oss.

  Om du älskar hotell lika mycket som vi gör så kommer du passa perfekt hos oss.

  Som receptionist kommer du primärt att arbeta med de viktigaste vi har – våra gäster! Du ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete. Vi ger dig även chansen att utvecklas på flera avdelningar inom hotell.

  Önskade kvalifikationer:
  • Tidigare erfarenhet från serviceyrke eller reception
  • Som person är du positiv och utåtriktad
  • Strukturerad och noggrann
  • Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Hotellbokningssystem är meriterande
  • Fokus på gäst- och kundnöjdhet

  Vi söker nu en receptionist som vill arbeta varannan helg och kvällar under vissa perioder. Arbetstiden varierar mellan 06:30-22:30 alla dagar i veckan. Möjlighet till arbete på andra avdelningar finns.

  Du skickar din ansökan till: Linn.karlssonmalinen@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

  Ansökningsblankett

  Ladda upp CV
  Välj fil